We don't miss anything!


Jaume Alguersuari i James Calado farán un test amb Mercedes

2013-11-08 22:32

L'ex pilot de Formula 1, Jaume Alguersuari, i l'actual tercer pilot de l'equip de Formula 1 Sahara Force India, James Calado, disputarán aquesta setmana un test amb un Mercedes del DTM al circuit d'Estoril. 

Per Eric Calduch @calduch3

Segons a informat la revista Autosport, el pilot del equip ART Grand Prix de GP2 i a la vegada tercer pilot de l'escuderia Force India, James Calado, juntament amb Jaume Alguersuari, que va correr cuaranta-sis curses amb Toro Rosso a la Formula 1, disputarán una jornada de test amb un Mercedes del DTM al circuit d'Estoril. 

A part d'aquests dos pilots, també s'ha dit que podrien rodar altres joves pilots com l'actual campió de la Blanpain Endurance Series, Maximilian Buhk, també un dels integrans de la Formula 3, Felix Rosenqvist, o fins i tot Nigel Melker, guanyador d'una de les curses de les World Series by Renault 3.5 d'aquest any. 

Tot i així Mercedes no ha confirmat l'edentitat de ningún dels actuals pilots ni tan sols que aquesta prova ha de tenir lloc. I es que els integrants del constructor alemany s'están plantejant la possibilitat de augmentar el nombre de monoplaces al Campeonat a un total de vuit, en canvi dels sis actuals. 

—————

Retorna