We don't miss anything!


Jack Miller torna a ser el més ràpid als FP2

2014-04-25 18:56

Jack Miller ha tornat a estar el més ràpid als segons entrenaments lliures del GP d'Argentina. Seguit per tres espanyols: Vazquez, Viñales i Marquez.

Per: Víctor Forner

Miller començava els lliures amb el millor temps però va ser superat ràpidament per Efren Vazquez. Rins va superar en dos segons el seu temps dels lliures on, recordem, va acabar en la posició 22.

Després d'uns minuts amb poca activitat en pista, Masbou va caure en la corba 2, sense conseqüències per al pilot. A falta de 17 minuts per al final, Jack Miller es va quedar a 5 centèsimes d'Efrén Vázquez que es presentava com un dels favorits per al cap de setmana.

A falta de 13 minuts per al final, McPhee, que anava tercer i millorant el primer sector, se n'anava al sòl sense conseqüències per al pilot.

A falta de menys de 7 minuts per a del final, Danny Kent es col·locava primer però va ser ràpidament superat per Hanika.

Finalment Jack Miller ha tornat a estar primer seguit per Vazquez, Viñales, Marquez, Hanika, Kent, Bastianini, Oliveira, Rins i Binder.

—————

Retorna