We don't miss anything!


Jack Miller el mes ràpid als FP1

2014-04-25 15:48

El pilot australià de l'equip Red Bull KTM All ha sigut el mas ràpid en la primera sessió de lliures del GP d'Argentina. Seguit d'Efrén Vázquez i Dany Kent

Per: Víctor Forner

Començaven els primers entrenaments lliures del cap de setmana, desprès de un retard, al circuit Argentí de Termas de Rio Hondo, un circuit nou per a tots els pilots.

Quan per fi va començar la sessió, 30 minuts després del previst, tots els pilots van eixir a pista per a agafar sensacions del circuit. Efrén Vázquez es va col·locar ràpidament primer seguit per Oliveira, Alex Márquez i el líder del campionat, Jack Miller.

Alex Rins, el pilot de l'Estrella Galícia, es trobava molt retardat a falta de 12 minuts del final. No acabava d'agafar ritme, cosa que el seu company d'equip, Alex Márquez si que tenia ja que va estar al  top 5 tota la sessió.

A falta de 4 minuts per al final, Jack Miller, el guanyador de les dos primeres curses del campionat, estava en primera posició amb Efrén Vázquez segon i Dany Kent tercer.

Finalment Jack Miller va ser el mes ràpid seguit per Vazquez, Kent, Viñales, Oliveira, Marquez, Bastianini, Antonelli, Guevara y Kornfeil. 

—————

Retorna