We don't miss anything!


Introducció a Moto2 - Espargaró any plàcid?

2013-03-28 23:23

Després de veure en anys anteriors com Moto2 és territori català, aquest any Pol Espargaró sembla el més indicat a aconsguir la gloria, però quins seran els seus rivals. FormulaRapida.net us introdueix el mundial de Moto2.

per: Aleix Garriga i Cristina Garriga

Pol-Espargaro-Tuenti-HP-40---Jerez-Official-Moto2-Test-547741

El dia 5 d'Abril torna a arrencar el Campionat de Moto2 al circuit Losail de Qatar. Com cada any, aquesta categoria estará molt igualada degut, a que les motos de tots els pilots disputen amb la mateixa cílindrada i només varia la part exterior de la moto.

A més a més, tots els candidats amb esperit agressiu i ambiciós per guanyar el títol, podem dir que els més destacables fins aquest moment són: l'italià Simone Corsi, el suís Thomas Luthi, l'alemany Sandro Cortese, un pilot novell que ve de Moto3 però amb molt de nivell i amb la mentalitat d'estar a l'altura dels seus rivals. Per últim trobem el pilot català, Pol Espargaró amb el dorsal número 40 amb la Tuenti HP 40. El Pol podria ser un aspirant a gunayar al títol ja que, l'any passat va posar les coses molt díficils al Marc Márquez.

Així que, podem concloure que será una catogoria plena d'emocions i nervis al veure cada una de les pròximes carreres. Pel que fa els últims entranaments tot ha estat molt igualat i això ha ocasionat en els pilots de Moto2 un cert rivalisme que es veu reflectit a la pista cada vegada que surten per aconseguir els millors temps de cara a la carrera que es celebrará a Qatar d'aquí ha dues setmanes.

—————

Retorna