We don't miss anything!


Insuperable Palmer a Singapur

2013-09-21 11:15

Joylon Palmer no ha tingut aturador a la primera cursa de la GP2 després de sortir des de la posició preferent, tot i haver perdut aquesta posició en un principi, el britànic ha pogut guanyar la cursa gràcies a una bona estratègia al circuit de Marina Bay a Singapur.

per: Arnau Viñals Vendrell

Sortida amb molts balls de posicions, Palmer baixava fins la primera posició i el seu company de Carlin, Felipe Nasr que sortia segon es ficava primer seguit de Leimer (Racing Engineering) i començava a escapar-se. Canamasas (EQ8 Caterham Racing) també sortia malament i baixava fins l’onzena posició després de ser avançar pel seu compatriota Dani Clos (MP Motorsport).

Nasr de seguida ha començat a marcar un ritme molt fort i Palmer ho aprofitava per col·locar-se segon avançant a Fabio Leimer. Canamasas al darrere provocava un tap important, els supertous no l’hi aportava ritme, igual que Coletti (RAPAX) que Bird l’atrapava de seguida d’haver avançat al de Caterham, que s’aturaria a boxes a la volta 6 juntament amb Coletti, Leal (Racing Engineering), Quaife-Hobbs (Hilmer Motorsport), Haryanto (Barwa Addax) i Berthon (Trident Racing). Al davant a la volta següent Richelmi (DAMS) i Leimer també que al canviar la roda una sortia disparada i gairebé impacta amb Richelmi quan sortia de boxes. Clos, Ericsson (DAMS) i Bird (Russian Time) s’aturaven la volta següent, el del equip rus patia un contra temps amb la pistola quan a la pista Berthon i Leal patien un accident i el líder de la cursa no s’ho pensava dues vegades i s’aturava a boxes.

Clos aprofitant que ja s’havia aturat a box, avançava a Ericsson després de que el suec estigues perdent temps per culpa de Raimondo (Trident Racing) que encara no s’havia aturat.

Palmer finalment s’aturava a box a falta de 16 voltes pel final i els dos carlins tornaven a dominar la cursa, seguits virtualment de Calado (ART Grand Prix), Leimer,  Rossi (EQ8 Caterham Racing), Richelmi, Clos,  Ericsson, Bird i Coletti. Amb aquest panorama Clos aconseguia atrapar a Richelmi.

Amb l’última aturada a boxes per part de Daniel Abt (ART Grand Prix), els resultats es tornaven a “ordenar” amb Nasr primer seguit de Palmer, Calado, Leimer, Rossi, Richelmi, Clos, Ericsson, Dillmann (Russian Time) i Bird. I aquí és quan ha començat el “poleman” a atrapar al seu company d’equip. Palmer era extremadament ràpid, quan Rossi es retirava en haver-se sortit de pista, ara Lancaster (Hilmer Motorsport) entrava als punts. Palmer a 4 voltes pel final al primer intent avançava a Nasr. Ericsson i Dillmann avançaven a Clos. Dillmann després avançava al suec i el català era avançat a Bird, que demà sortirà primer gràcies a la vuitena posició final; Lancaster també avançava al català a només dues voltes pel final.

Richelmi a l’última volta aconseguia avançar a Leimer que estava lluitant per la tercer aposició amb Palmer.

Ara per ara el campionat, Leimer segueix líder amb 12 punts de distància respecte Bird que demà surt primer. Tercer és Nasr a 9 del britànic.

—————

Retorna