Inscripcions obertes fins el 16 d'Agost

2013-07-04 20:09

Des del 24 de Juny fins el 16 d’Agost és el període on les inscripcions de les 24 hores ja estan obertes.  Unes inscripcions que abans del dia 12 de Juliol són més barates, i costen tan sols 420 €,  mentre que a partir d’aquell dia a les sis de la tarda, les inscripcions costaran 485 € fins el 16 d’agost a les sis de la tarda, moment en que es tancaran les inscripcions.

per: Arnau Viñals Vendrell

Per inscriure’s només s’ha d’omplir el formulari del següent enllaç:  https://www.24hores.cat/inscripcions/ i seguir les instruccions que s’indiquen. Si un equip vol estar al costat d’un altre equip en el box ho hauria d’indicar a inscripcions@24hores.cat

Recordar que hi ha varies categories per inscriure’s: Grup 2 (aire), Grup 3 (aigua), PromoCup 2T, PromoCup 4T, i la Green Cup. I també es podrà indicar si l’equip forma part de la categoria Vall del Tenes on com a mínim 3 pilots han de ser d’aquesta regió, demostrant-ho tal i com indica el web.

Recordar també que serà imprescindible entregar  les llicències durant les verificacions administratives que es realitzaran el divendres de la prova.