We don't miss anything!


IndyCar previ 2014 part 3. A la lluita per un volant

2013-12-01 15:40

Altres pilots esperen culminar amb èxit les seves negociacions per competir la propera temporada, que es presenta encara més apassionant que la del 2013.

Per: David González M

Traducció: Òscar Daniel

Foto www.indycar.com

Hi ha diversos forats per omplir. Un d’ells dins l’equip de Ganassi per cobrir la plaça de Franchitti, dos llocs dins de Dale Coyne Racing, Bryan Herta i Panther Racing, un lloc a Dreyer & Reinbold Racing, KVSH Racing, Rahal Letterman i AJ Foyt. De moment un total de 26 monoplaces i 10 seients disponibles.

Pilots com Viso, Servià, Wilson, Sato, Tagliani, Briscoe, de Silvestro, el rookie Vautier, etc... intentaran ser dins de la graella 2014. Potser que hi hagi alguna sorpresa, ja que amb el saturat mercat de pilots de F1 (Di Resta pot canviar a la IndyCar) o com Conor Daly, que esperarà les oportunitats a Europa. Aquesta arribada de pilots amb palmarès “europeu” i de gran nivell podria elevar encara més la competitivitat de les IndyCar Series i animar a altres a arribar a aquesta competició. La temporada començarà al Març però no haurem d’esperar tant per veure els cotxes en acció, ja que molt aviat es duran a terme els primers tests de pretemporada i les probes de pilots amb els seus nous equips.

—————

Retorna