We don't miss anything!


IndyCar previ 2014 part 2. Els esforços d’Honda, Andretti i Schmidt

2013-11-30 13:45

El principal equip per lluitar contra Chevrolet, serà Andretti Motorsport amb el seu Honda, que completarà el seu equip amb els mateixos pilots que l’any passat. Aquest equip va tenir molt bons resultats a l’inici de temporada, sobre tot als circuits ovals. Andretti, Hunter-Reay i Hinchcliffe seran els pilots de l’equip, hauran d’anar amb compte amb el seu company Carlos Muñoz, que ja ha deixat veure la seva qualitat a les probes que ha disputat aquesta sessió, competint alhora a les IndyLights, sorprenent amb la seva ràpida adaptació als problemes i lluitant per les 500 milles.

Per: David González M

Traducció: Òscar Daniel

Foto www.indycar.com

Tenir diversos cotxes en pista al mateix equip va ser un avantatge l’any passat, tot i que a Simon Pagenaud no va semblar que l’importés gaire. Va acabar molt amunt a la classificació del campionat. El francès comptarà amb un motor Honda a l’equip de Schmidt Hamilton Motorsports. Però no hi serà sol, l’acompanyarà el primer pilot rus a la IndyCar, Mikhail Aleshin, un pilot amb molta experiència a categories de promoció a Europa, candidat a lluitar pel títol de millor rookie amb Muñoz.

Foto www.indycar.com

Graham Rahal i Ed Carpenter pilotaran a les seves pròpies estructures Rahal Letterman Lanigan Racing i Ed Carpenter Racing respectivament. Al cas del cotxe de Carpenter, s’alternarà amb Mike Conway, pilot que anys enrere va decidir competir només a circuits urbans i permanents, considerant que els ovals són perillosos.

Sebastien Bourdais fitxa per KV Racing (equip guanyador de les 500 milles l’any passat amb Tony Kanaan). Sempre s’ha de tenir en compte aquest quatre vegades campió de la Champ Car. Mentre que Newgarden serà a l’equip Sarah Fisher Hartman Racing. Justin Wilson competirà amb l’equip Coyne Racing.

Foto www.indycar.com

—————

Retorna