We don't miss anything!


IndyCar previ 2014 Part 1. Ganassi vs Penske

2013-11-29 19:22

Ja es van tancant alguns dels contractes dels pilots que competiran a la propera temporada 2014 d’IndyCar desprès d’una històrica temporada 2013 que va ser molt competitiva i que no es va decidir fins a la darrera cita. Dixon partirà amb la batuta de campió desprès de la seva remuntada respecte a Helio Castroneves durant la segona part del campionat.

Tant Dixon com Castroneves continuaran a les seves estructures del 2013: Ganassi i Penske respectivament. L’enorme al·licient la propera temporada serà el retorn a les series de Juan Pablo Montoya, torna a la categoria que el va veure brillar anys enrere. Aquesta vegada de la mà de Penske desprès de donar per acabat el seu pas per la Nascar.

Per: David González M

Traducció: Òscar Daniel

Foto: www.indycar.com

Ganassi va fer una segona part pletòrica a la temporada que vam tancar fa poc, sent els principals guanyadors a les probes urbanes, el proper any defensaran el títol. S’uneix a l’equip el guanyador de les 500 milles, Tony Kanaan. Kimball seguirà a l’equip. Segueix a l’espera l’adjudicació del quart cotxe vacant desprès de la baixa de Franchitti. El pilot escocès no podrà continuar pilotant degut a les lesions produïdes pel seu accident a la darrera cursa, un gran campió al que es trobarà a faltar a les pistes. S’especula que el seu cosí, el pilot de F1 Paul di Resta, podria ocupar aquest lloc.

Foto: www.indycar.com

A Penske se’ls fa la boca aigua amb Juan Pablo Montoya, a més de ser un gran reclam pel públic és un molt bon pilot que de ben segur farà vibrar als aficionats que esperen el seu retorn. Helio Castroneves, principal aspirant pel títol l’any passat, seguirà a l’equip. Va ser el pilot més regular durant la temporada 2013. El sempre lluitador Will Power completarà l’equip.

Tant Penske com Ganassi contaran amb motors Chevrolet.

Recordem que al 2014 la temporada serà concentrada en tan sols 6 mesos (buscant una millor estructura i logística de cara al 2015).

 

—————

Retorna