We don't miss anything!


Iannone lidera el warm up de MotoGP

2014-03-23 16:14

El pilot de Pramac Ducati Andrea Iannone va marcar el millor temps en l'última sessió d'entrenaments prèvia a la carrera.

Per: Arnau Viñals & Sofia Tera

La major part dels pilots van rodar amb els compostos que utilitzaran en la carrera , de manera que els temps van estar lluny dels marcats en la classificació . Andrea Iannone va prendre el liderat de la taula en els primers cinc minuts de la sessió , seguit per Valentino Rossi i Bradley Smith . Jorge Lorenzo va escalar fins a la segona posició instants després- la qual cosa indica que Yamaha podria haver solucionat els seus problemes- alhora que Álvaro Bautista marcava el tercer millor temps .

 

Aleix Espargaró no va trigar a marcar temps ràpids i es va col · locar tercer a falta d'11 minuts pel final mentre Danilo Petrucci patia una caiguda . L'home de la pole, Marc Márquez , va esperar fins a la meitat de la sessió per començar a rodar i va marcar el sisè millor temps quan el més gran dels Espargaró ascendia fins a la segona plaça . Cal Crutchlow va tenir una caiguda quan es onejava la bandera de quadres .

 

Finalment, Iannone va finalitzar el warm up amb el millor temps -1:55.657 - , seguit per Aleix Espargaró - a només 54 mil · lèsimes del temps de l'italià - , Jorge Lorenzo, Álvaro Bautista i Valentino Rossi . Marc Márquez va acabar en la sisena plaça .

 

—————

Retorna