We don't miss anything!


Huertas guanya la carrera dominant.

2013-04-28 15:51

per: Martí Marcos Cladellas

Avui s’ha disputat la segona carrera de les World Series by Renault 3.5, passada per una pista ben xopa després de molta pluja al circuit de Motorland Aragó.

 

La carrera ha començat amb el Safety Car a pista que ha durat en ella 3 voltes. Hi ha hagut una gran quantitat de sortides i abandonaments, com el de la primera volta d’Arthur Pic que ha abandonat després d’una sortida de pista. També Nato, que en una sortida de pista en que s’ha col·locat últim, l’han sancionat per entrar perillosament a la pista amb una entrada a boxes. A Cristopher Zanella se li ha parat el motor a l’entrada de boxes i ha abandonat igual que ha fet Tuscher a l’última volta d’aquesta emocionant carrera passada per aigua. Fins i tot, abans que comencés  la carrera, hi ha hagut el primer abandonament de tots, el de Marlon Stockinger.

 

Hi ha hagut un gran domini del pilot guanyador Carlos Huerta, el qual ha arribat a portar 11 segons d’avantatge respecte el segon classificat, Sergey Sirotkin, un Sirotkin que ha lluitat frec a frec contra el pilot britànic Stoffel Vandoorne i on fins i tot s’han arribat a tocar. Magnussen que ha sortit des de la vint-i-dosena posició ha anat pujant de llocs amb molta rapidesa, ja que a la primera volta es col·locava en setzena posició, però no ha pogut lluitar més fins arribar a la novena posició.

 

Així és com ha quedat la classificació de la carrera d’avui:

  1. Huertas
  2. Sirotkin
  3. Vandoorne
  4. Stevens
  5. Müller
  6. Melker
  7. Da Costa
  8. Negrão
  9. Magnussen
  10. Sorensen

—————

Retorna