We don't miss anything!


HRT, un somni que s'acaba.

2012-12-01 21:33

Escrit per: Cristian Jimenez Ruiz / Twitter: @cristianjrF1

La FIA ha publicat avui un comunicat anunciant les llistes amb els pilots i equips que ara per ara participaran al pròxim mundial 2013, una llista on l'equip HRT no feia acte de presencia.

La posada en venta de l'equip sense mes explicacions, les poques noticies sobre la venta i diversos rumors ha fet que Ecclestone perdi totalment la confiança en aquest projecte fent impossible la seva continuïtat, l'equip tenia com a màxim per pagar les tasses de la FIA el 30 de novembre, unes tasses que no s'han pagat.

Avui Toni Cuquerella declarava al seu Twitter '' Fa 4 anys vaig proposar a un amic que fes un equip de F1. Avui després de 3 temporades s'ha escrit l'última pàgina de HRT. SORT AMICS '' Un tuit que allivera l'ultim sospir de l'equip com a tal creant una gran decepció entre els periodistes i aficionats a la F1 a Espanya.

Encara podria haver-hi marge per a la salvació si Ecclestone deixa pagar a l'equip mes tard, pero el problema està en que l'equip no te fons ni comprador.

Molta sort a tots els integrants d'HRT, pilots, enginyers, TOTS heu fet 3 anys contra els elements i us mereixeu el millor.

—————

Retorna