We don't miss anything!


Hilmer passa a ser la Force India Academy fitxant a Regalia

2014-02-07 15:46

L'equip Hilmer de GP2 ha anunciat la seva associació amb l'escuderia Force India de Fórmula 1. També ha fet públic el fitxatge de Facu Regalia per a la temporada 2014, completant així la seva alineació de pilots.

Per: Arnau Viñals & Sofía Tera

Hilmer Motorsport teams up with Sahara Force India F1 Team

Tant Regalia com Daniel Abt correran amb els colors de l'equip Force India a la GP2. L'argentí ha estat capaç de reunir el patrocini necessari per arriba a la categoria. El pilot va comentar que "és una notícia increïble per a mi el ser pilot de GP2 amb Hilmer i pertànyer al programa de desenvolupament de pilots de Force India.  Estic molt orgullós d'estar associat a Force India i aprofitaré les oportunitats que es presenten. L'oportunitat de pilotar un Formula 1 al final de la temporada és una gran motivació. El meu objectiu és treballar tant com pugui per assegurar-nos de poder lluitar en les primeres posicions de la graella i obtenir els millors resultats possibles."

 

El seu company d'equip, Daniel Abt, ha manifestat que "estic molt content amb l'associació entre Hilmer i Force India. Durant els últims anys, Force Índia ha donat l'oportunitat a joves pilots de córrer a la Fórmula 1 i és fantàstic tenir el seu suport aquesta temporada. Estic decidit a tenir un any reeixit amb Hilmer a la GP2 i estic segur que tenim tot el necessari per assolir els nostres ambiciosos objectius."

 

Vijay Mallya, cap d'equip de Force India, va afirmar que "com a equip hem posat sempre un gran èmfasi en ajudar a joves pilots i estic encantat d'anunciar la nostra col·laboració amb un equip de GP2. És el pas lògic ja que sempre busquem la propera generació de pilots i volem donar-los l'oportunitat de mostrar el seu talent. La nostra presència a la GP2 ens acosta a tenir un programa de desenvolupament de pilots des del karting fins a les grans categories del motorsport professional."

 

Per la seva banda, Franz Hilmer, cap d'equip de Hilmer, va declarar que "estem molt contents amb la col·laboració entre Hilmer i Force India. He tingut una associació amb Force India durant deu anys i estem desitjant treballar junts en un nivell esportiu superior. Amb Facu Regalia i Daniel Abt tenim dos pilots joves molt talentosos i amb el potencial d'arribar a la Fórmula 1. Donarem el millor per donar-los suport en el seu camí al cim del motorsport."

 

Hilmer Motorsport va realitzar el seu debut a GP2 la temporada passada, arribant a comptar fins amb cinc pilots a les seves files al llarg de l'any. Un total de quatre victòries i tres podis van permetre a l'escuderia alemanya finalitzar en la sisena plaça del campionat d'equips.

 

—————

Retorna