We don't miss anything!


Hilmer Motorsport entra a la GP3

2014-03-13 18:56

L’equip alemany, Hilmer Motorsport que va debutar la passada temporada a la GP2 Series, debutarà aquest any també a la GP3 Series substituint al equip Russian Time.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Així ho anunciat l’organització de la GP3 Series aquest matí. L’equip alemany, liderat per Franz Hilmer, substituirà a Russian Time com a mínim dues temporades, el 2014 i el 2015.

 

Un equip Hilmer que va debutar el 2013 a la GP2 Series on va acabar sisè en el campionat d’equips amb quatre victòries (1 Robin Frijns, 3 Jon Lancaster) i set podis que, els ha permès esdevenir equip junior de Force India amb Facu Regalia i Daniel Abt.

 

Declaracions

 

Bruno Michel, CEO GP3 Series:Estem encantats de donar la benvinguda a Hilmer Motorsport a la GP3 Series. Això significa una bona connexió de la GP2 i la GP3 on cinc dels nou equips, estan en ambdues categories.

 

Franz Hilmer, Team Principal Hilmer Motorsport: “Des de l’establiment de Hilmer Motorsport el 2013, hem volgut tenir un equip a la GP3. Ara l’oportunitat se’ns ha presentat a nosaltres i hem volgut llençar-nos. El nostre objectiu és ensenyar als nous pilots a la GP3 i ajudar-los a desenvolupar-se com a joves promeses.

 

Hilmer Motorsport farà el seu debut a la GP3 en el circuit de Jerez, Espanya, els dies 10 i 11 d’Abril.

 

—————

Retorna