Harvey s'emporta la victòria a casa, Kujala surt ben parat del accident

2013-06-29 18:19

Victòria al circuit de Silverstone a la primera cursa de la GP3 per a Jack Harvey que sortia segon i gràcies a una bona sortida, ha pogut guanyar. Segon ha acabat qui sortia primer Kevin Korjus.

per: Arnau Viñals Vendrell

A la sortida, l’autor de la pole position Kevin Korjus (KoiranenGP), baixava fins la tercera posició i Harvey es ficava al capdavant seguit del seu company d’equip a ART Grand Prix, Conor Daly que s’havia saltat la sortida igual que Fumanelli (Trident Racing) i Mckee (Bamboo Engineering) que després eren sancionats. Quart era un altre company d’equip Facu Regalia. Carlos Sainz Jr. feia una sortida molt dolenta i baixava fins la novena posició.

Però a la quarta volta de la cursa, apareixeria el cotxe de seguretat per culpa d’un accident entre Davide Fumanelli (Trident Racing) i Patrick Kujala (Koiranen GP) on el finlandès en intentar avançar al italià, aquest feia un contra volant però el de Koiranen GP ja estava tant a prop que impactava amb el seu cotxe, s’hi pujava al damunt, el cotxe se li ficava completament al revés i impactava contra les proteccions. Tot i això tots dos pilots han pogut sortir pel seu propi peu. El Saftey Car va romandre a pista durant 6 voltes.

Finalment victòria de Harvey seguit de Korjus, Regalia,  Kvyat (MW Arden), Ellinas (Marussia Manor Racing), Yelloly (Carlin), Fontana (jenzer Motorsport), Venturini (Trident), Fong (el primer Status GP en puntuar a la temporada), Zamparelli (Marussia Manor Racing).