We don't miss anything!


Harvey guanya una accidentada cursa a Monza

2013-09-08 23:05

Jack Harvey ha guanyat la segona maniga de curses a Itàlia, en una cursa molt accidentada i divertida, en la que al final ha tingut que mantenir la posició amb un potent Kyvat. Williamson els ha acompanyat al podi acabant davant de Regalia i Korjus.

Escrit per: Eric Calduch.

La segona cursa disputada a Monza aquest cap de setmana ha començat amb molts accidents. Només començar, el poleman Patrick Niederhauser no li arrencava el seu Jenzer Motorsport quedant parat en mig la graella. El pilot suïss molt espantat dins el cookpit temia el pitjor, que acabava passant ja que el seu company d'equip, Alex Fontana l'envestia violentament per darrere, acabant la cursa de tots dos, i fins i tot fent saltar una roda pels aires, que per sort gracies a les proteccions no ha passat res. Al primer revolt Harvey mantenia posició amb Regalia i Williamson, i per darrere Ryan Cullen es passava de frenada emportant-se per davant a Venturini i Eriksson, provocant que la majoria de pilots obtessin per l'escapatoria. A causa dels multiples accidents, el Safety car sortia a pista, amb Harvey per davant de Williamson, Regalia, Sims, Korjus i Kyvat. A les dos voltes marxava el cotxe de seguretat, i veiem varies passades de frenada al primer revolt, mentre Sims perdia posició amb Korjus i Kyvat. Al final de la volta, un Eriksson que rodava sense aleró traser, s'emportava per endavant al Carlin de Yelloly a la parabòlica.

Les voltes anaven passant i veiem unes interessants lluites entre Korjus i Kyvat pel quart lloc i un altre entre Sainz Jr. i Sims pel sisè. A falta de deu voltes, el rus de MW Arden feia un gran avançament a Korjus a la segona xicant. Això el deixava en quart lloc per darrere de Harvey, Williamson i el lider Regalia. A falta de sis voltes tornava l'acció, despres d'una mica de calma, els capdavanters doblaben a un Sa Silva amb problemes al seu Carlin, i a partir d'allà Kyvat emprenia un ritme rapidissim, que el feia adelantar a Regalia a falta de cinc voltes i dos voltes més tard feia la mateixa maniobra a la xicant d'Ascari amb el Bamboo Engineering de Williamson. Llavors anava a pel lider Harley, però es veia perjudicat després d'un espectacular accident entre Adderly Fong i la veneçolana Samin Gomez, en el que el xinès sortia catapultat pels aires al primer revolt. Tot i això a l'ultima volta Sainz veia com el superava Sims, i en l'ultima xicant feia una sortida de pista que el feia perdre lloc amb McKee i al final de la recta el superava Conor Daly reculant del sisè al nouè lloc.

Gran victòria de Jack Harvey amb el seu ART, mantenint a ratlla un impressionant Daniil Kyvat que després del gran cap de setmana que ha fet, s'ha col·locat segon a la general, a nomes set punts de Regalia, que acabat fora del podi i l'argentí s'ho juga tot a Abu Dhabi. Williamson ha mantingut el tercer esglaó del podi, mentre Kevin Korjus ha finalitzat en un bon cinquè lloc per davant de Sims, McKee, Daly i Sainz Jr. que al final acabat sense punts. Carmen Jordà acabat 17º en una cursa amb set abandonaments! La GP3 tornarà per decidir campió el primer cap de setmana de novembre al circuit del Yas Marina ha Abu Dhabi.

—————

Retorna