Hamilton: "Rosberg ha fet el millor treball d'aquesta tarda" (Declaracions TOP 3)

2014-06-08 16:11

Lewis Hamilton no estava molt feliç després d'acabar darrere de Rosberg en la qualificació, però accepta que la seva volta no va ser perfecta. Aquí tens els comentaris dels pilots del Top 3 d'avui. 

 

1r classificat, Nico Rosberg (Mercedes): "Ha estat un gran cap de setmana fins ara i estic molt content amb el que he estat capaç de millorar en la meva posada a punt, fins i tot abans de la qualificació quan vaig fer alguns molt grans canvis i que funcionen perfectament. Així que estic molt content amb sortir des de la pole. Això ha estat molt important, ja que no hi ha moltes oportunitats per avançar aquí, sobretot si es troba en el mateix cotxe. Crec que serà una batalla entre els dos demà. Avui la diferència amb els altres cotxes era bastant gran en la qualificació, i també en les nostres tandes llargues de divendres eren forts. Això en una bona pista com la d'aquí a Montreal és important. L'afició a creat un ambient especial pel que espero que puguem tenir una gran carrera demà per a ells." 

  

2n classificat, Lewis Hamilton (Mercedes): "Nico va fer una volta fantàstica, però no va ser la millor sessió de qualificació per a mi perquè em vaig passar de frenada un parell de vegades en la meva volta, en les corbes 6 i 8. Vaig estar molt a prop, amb tan sols vuit centèsimes de segon en el mateix, però Nico va fer el millor treball d'aquesta tarda. És molt bo per a l'equip tenir un un-dos a la graella, però estic esperant a tenir una cursa dura. No és fàcil avançar aquí, sobretot amb el mateix cotxe i amb Nico estant tan a prop del ritme. Faré el que pugui demà i anem a tractar d'anotar tants punts com puguem. Jo també vull dir alguna cosa sobre aquest cap de setmana increïble al Canadà. És una de les millors carreres de l'any, sobretot pels fantàstics fans que fan que l'ambient sigui una mica especial. Ens encanta venir aquí i espero que puguem fer una gran carrera demà". 

  

3r classificat, Sebastian Vettel (Red Bull): "El començament de l'última volta no era molt bo i no he pogut aconseguir un bon temps en aquest primer sector. No vaig passar en els dos primers revolts, però per això vaig tractar de prendre més riscos i va funcionar. El segon sector va ser molt bo a través de les dues xicanes, especialment a través de la segona, que em vaig trobar amb una significativament millor línia i millor temps en comparació amb els sectors anteriors. Ens hem mantingut junts fins al final, pel que és un resultat molt bo. Era el màxim que podíem fer. Estàvem molt a prop amb els que estan darrere, mig segon per darrere dels Mercedes, però després quatre cotxes estàvem a   i 56 centèsimes de segon d'entre si, així que estic feliç de ser el més ràpid d'aquests. L'estratègia pot resultar una mica una sorpresa demà, haurem d'esperar i veure què passa, però Williams és fort aquí i els cotxes Mercedes poden estar buscant amb interès les rectes. Vaig a tractar de mantenir el més a prop que pugui dels dos davanters i aconseguir una mica de remolc. Si tenim l'oportunitat d'atacar ells, llavors hem d'anar a per això".