We don't miss anything!


Hamilton lider

2012-04-20 13:57

hamilton-reu

Els motors Mercedes continuen sent els grans dominadors en l'inici del Mundial de Fórmula 1. Lewis Hamilton ha estat el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Bahrain al davant de Sebastian Vettel i Paul di Resta, amb Force India. Precisament aquesta escuderia s'està plantejant no córrer la cursa de diumenge després de rebre abans-d'ahir l'impacte d'un còctel explosiu a un dels cotxes de l'equip. Fernando Alonso només ha pogut ser tretzè, a gairebé dos segons del temps del britànic. Pedro Martínez de la Rosa ha acabat en la 23a posició.

Lewis Hamilton ha marcat el millor temps en els primers entrenaments lliures del Gran Premi de Bahrain de Fórmula, que s'han fet a les 9 del matí, hora catalana. El britànic de McLaren, i actual líder del Mundial, ha estat el més ràpid, seguit de l'alemany de Red Bull Sebastian Vettel. El tercer temps l'ha fet Paul di Resta, amb Force India. Per cert, aquesta escuderia s'està plantejant marxar del Gran Premi després de rebre, dimecres, l'impacte d'una bomba incendiària. Fernando Alonso, amb Ferrari, ha estat 13è i Pedro Martínez de la Rosa, al volant de l'HRT, ha fet el 23è millor temps. 

La segona sessió d'entrenaments lliures serà a la 1 del migdia i també es podrà seguir, en directe, pel canal Esport3 i per esport3.cat. Sobre la polèmica per la inestabilitat política, que va estar a punt de suspendre el Gran Premi, el president del circuit també hi ha dit la seva. Segons ell, al país no hi passa res d'excepcional i els aldarulls són de grups molt minoritaris.

—————

Retorna