We don't miss anything!


Hamilton domina la primera sessió al circuit del Brasil

2012-11-23 15:29

Escrit per: Cristian Jimenez Ruiz / Twitter: @cristianjrF1

 

Aquest cap de setmana la Formula1 dona bandera a quadres al mundial 2012 al circuit Brasiler d'Interlagos on es donara el nom del nou campió mundial i tricampió mes jove de la Formula1.
Avui a les 13.00 hores, hora europea, han arrancat els primers entrenaments lliures dominats per Lewis Hamilton, seguit a 9 mil·lèsimes per Sebastian VettelMarck WebberJenson Button i Fernando Alonso. Aquesta sessió ha estat marcada per uns pneumàtics experimentals que ha cedit Pirelli, uns pneumàtics, que seran oficials al mundial de 2013.

Quasi tots els pilots han fet els seus millors temps amb el pneumàtic experimental ja que es un compost bastant mes tou que els ''HARD'' (durs) que porta Pirelli a l'ultima proba del mundial, quasi be tots excepte els dos Red Bull, que han fet el seu millor temps amb els durs.

Pedro Martinez De la Rosa ha acabat la sessió en la 23º posició seguit Narain Karthikeyan a quatre dècimes del pilot Francés Charles Pic.

Avui hem arrancat el dia amb duges grans noticies, i es que Charles Pic serà pilot oficial la temporada vinent a l'equip Caterham i Esteban Gutierrez sera pilot oficial a l'equip Sauber. Encara queden llocs vuits als equips, com ara un seient a Force India, un a Williams, un a Marussia i un a Caterham que segons rumors al Paddock situen Heikki Kovalainen fora de l'equip per decisió pròpia.

Tota la sort del mon als dos pilots que s'hi juguen el mundial aquest cap de setmana al circuit d'Interlagos, i a tots els pilots que cambien d'equip.

 

—————

Retorna