We don't miss anything!


Grosjean el peix d'avui

2012-07-07 11:42

La pluja ha estat la gran protagonista de la primera sessió d'entrenaments lliures que s'ha disputat a Silverstone de cara al Gran Premi de la Gran Bretanya de diumenge. El millor temps, quan la pista estava en més bones condicions, l'ha fet Romain GrosjeanFernando Alonso només ha fet una volta d'instal·lació. Dani Clos, que substituia Narain Karthikeyan en aquesta sessió, ha estat vintè darrere del seu company a HRTPedro Martínez de la Rosa.

No ha parat de ploure sobre el circuit anglès i de mica en mica la pista estava més plena d'aigua. El millor temps l'ha fet Romain Grosjean, quan s'havien fet 37 minuts d'entrenament. Després ha plogut més i el seu registre no s'ha pogut millorar. Daniel Ricciardo, que ha estat rodant molta estona, ha marcat el segon millor temps, i Lewis Hamilton el tercer. Kamui Kobayashi ha volgut fer una simulació més extensa sobre l'aigua per si plou durant tot el cap de setmana, i ha estat el pilot que ha fet més voltes. Tres pilots s'han limitat a fer només una volta d'instal·lació:Fernando AlonsoPaul di Resta Jules Bianchi.

El català Dani Clos, substitut de Narain Karthikeyan en aquesta sesió lliure, ha marcat el vintè millor registre. Com molts altres pilots, ha tingut una sortida de pista, però ha pogut evitar xocar contra les tanques de protecció. Clos s'ha classificat justament darrere del seu company d'equip a HRTPedro Martiíez de la Rosa. 

—————

Retorna