We don't miss anything!


Granollers de festa amb els Espargaró

2013-10-28 21:44

Avui a Granollers, la ciutat natal a on viuen els dos germans Espargaró ha estat el centre del món del motor amb la celebració del títol de Moto 2 per Pol Espargaró i el segon campionat de CRT per l’Aleix Espargaró.

Escrit i Fotografies Per: Arnau Viñals Vendrell

La celebració havia d’iniciar-se a les sis de la tarda però els dos germans s’han retardat gairebé una hora abans d’iniciar la breu roda de premsa on FormulaRapida.net ha preguntat al Pol Espargaró, la importància, la clau, que han estat els pneumàtics pel campionat: “Ha estat un tema complicat aquest any, el principi de temporada no notàvem molts problemes però, a partir de la segona cursa, la cosa es va començar a complicar moltíssim, i crec que això és el que li dóna un toc especial en aquest campionat, un toc d’emoció fins al final, que ens ha costat moltíssim adaptar-nos a ells, els hem destrossat en moltes curses, hi ha hagut curses on hem patit moltíssim els equips, ens hem trencat el cap intentant millorar, intentant treure el màxim rendiment, i l’equip ha estat valent, han treballat sense mi, i en els moments decisius han rendit i ho han tirat endavant gràcies a ells, gràcies a l’Aleix,  i a tota la gent que des de casa ens anima”.

Un cop acabada la roda de premsa els dos Espargaró juntament amb els seus mecànics han iniciat una rua amb concentració de motocicletes incloses. La gent no ha parat de abordar i cridar i celebrar el campionat dels dos granollerins per tot el carrer Francesc Macià on al arribar a la zona comercial, hi ha hagut un correfoc i el públic entusiasta, s’ha multiplicat per dos o tres en el centre de la capital vallesana.  Fins que han arribat a la porxada on hi havia montat un escenari on després, segons Aleix Espargaró, Pol Espargaró ha fet el paper de “Pepe Reina”. Però això ha estat abans de que l’alcalde els hi entreguess una conmomeració a tots dos pilots dins del ajuntament. Es tracta d’una reprodució de la Porxada que com ha dit l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, “aquesta plaça avui és més que vostre”.

Només els quedava sortir al balcó, i veure com Pol i Aleix s’han deixat la veu, però abans, els dos germans s’han dirigit a la premsa, amics, familiars i al equip amb les seves sensacions. Com Aleix Espargaró que no tenia massa clar com aniria la festa: “Jo i el Pol estàvem súper nerviosos per la festa i ha estat una passada tota la gent que hi havia. El pol ha anat tot l’any ràpid, hi ha hagut vegades que ha baixat, emprenyat però tot bé, ha tornat a fer cavallets..Son campions del món, és diu molt ràpid però és increïble

En canvi, el Pol, el principal protagonista del dia, no sap com gestionar bé, tantes emocions de cop, i li ha costat dir algunes paraules: “Hola Prrrr... ja no se ni que dir ara, quan hem arribat al palau i he vist tota la gent que hi havia, se’m ha posat la pell de gallina, i jo d’aquestes coses no sóc molt, m’agrada sempre estar tranquil, però quan he vist tanta gentada, que ens han vingut a veure’ns  se’m ha ficat la pell de gallina. Hem pujat al cotxe i cada vegada hi havia més gent, més motos, semblava que no parés mai. Aquest any ha sigut dur per nosaltres però crec que hem aconseguit el repte més gran de la nostra vida que és guanyar un títol mundial i crec que el campionat del món no em pertany només a mi sinó aquests que estan allà darrere que han estat totes les curses animant, i ajudant-me en tots els moments, i aquest d’aquí (Aleix) que.. aquest títol és igual seu que meu (s’abracen).. perquè sense ell aquest títol no hagués estat possible i menys aquest any que les coses han anat  com han anat i ell era el que venia al camió, entrava, em portava fins al box, i em deia seu aquí que aquest mundial és nostre. (emocionat).”

Ara si era el moment de sortir al balcó, i nosaltres ho hem aprofitat per arrencar alguna paraula a Sito Pons que no ha estat massa expressiu avui: “Estem molt contents, molt satisfets perquè ha sigut un campionat difícil,  però al final ho hem aconseguit i estem molt satisfets”

En breu disposaran al Facebook de FormulaRapida.net, totes les fotografies del esdeveniment.

 

—————

Retorna