Granado fitxa pel Team Calvo

2014-02-06 18:14

El Team Calvo ha anunciat el fitxatge d'Eric Granado per a la temporada 2014 de Moto3. El brasiler havia de disputar el campionat amb l'Aspar Team, però canvis d'última hora l'han portat fins a l'equip on Maverick Viñales es va proclamar campió el 2013.

per: Arnau Viñals & Sofía Tera

Eric Granado

El Aspar Team va comunicar el passat l' anunci que Granado no continuaria en les files de l'equip. "Després del seu positiu primer any en el mundial, la col·laboració de Granado amb l'Aspar Team semblava pràcticament confirmada. A causa de la incompatibilitat mútua dels patrocinadors, l'equip s'ha vist forçat a buscar una altra alternativa per permetre Granado competir el 2014. El brasiler correrà ara per a l'equip Laglisse, on podrà continuar el seu desenvolupament com a pilot. A part de buscar solucions immediates per oferir oportunitats per Granado, l'Aspar Team no descarta la possibilitat de col·laborar amb ell en el futur", anunciava el comunicat d'Apar Team.

 

El pilot de 17 anys va manifestar estar "molt content i agraït al Team Calvo per donar-me aquesta oportunitat. Estic orgullós de tenir el suport de Red Bull i Mobil com a patrocinadors personals i estic molt content per tenir el suport de Jaume Fernández Avilés i de Pablo Nieto, que tenen una gran experiència i m'ajudaran a millorar els meus resultats carrera a carrera".

 

El Team Calvo comptarà amb Granado, Isaac Viñales i Jakub Kornfeil a Moto3, mentre que l'Aspar Team només tindrà a Juanfran Guevara com a pilot en la categoria.