We don't miss anything!


Gran Premi d'Estats Units 2012 - Equip HRT

2012-11-19 15:46

Escrit per: Arnau Vinyals     @vinyi_arnau96

La prova inagural de la Formula 1 disputada al Circuit de les Ameriques a Austin, no ha decepcionat i els aficionats han disfrutat d'una espectacular cursa de principi a fi. El dinové Gran Premi de la temporada, va ser complicat per l'equip HRT però tots dos pilots han millorat el seu rendiment al llarg del cap de setmana, acabant una feina a la cursa. Per vuitena vegada aquesta temporada, els dos HRT han creuat la línia d'arribada amb Pedro de la Rosa 21é i Narain Karthikeyan 22é.

Sense temps a perdre, l'equip HRT fa rumb cap a Sao Paulo, Brasil per l'últim Gran Premi de la temoprada que tindrà lloc a Interlagos els dies 23,24 i 25 de Novembre.

 

Declaracions:

 

Pedro de la Rosa: "En general ha sigut una bona cursa. El cotxe ha sigut fiable i els pneumàtics han funcionat millor del previst. La sortida ha sigut bona y he sortit a per totes, però he tingut graining en els pneumàtics davanters, però després tot ha anat bé. A falta de cinc voltes, se'm ha trencat una part del seient i em pensava que em retiraria, però m'he adaptat i hem aconseguit acabar, que era l'important, no només per mi si no per tot l'equip. Ara toca mirar cap a Brasil."

—————

Retorna