Gran Premi d'Estats Units 2012 - Equip Caterham

2012-11-19 15:16

Escrit per: Arnau Viñals     @vinyi_arnau96

El Gran Premi d'Estats Units a Austin va ser molt dur per els pilots de l'equip Caterham, que van haver de lluitar contra els Marussia. Tots dos pilots de Caterham van començar amb pneumàtics mitjans i Vitaly Petrov es va aturar a la volta 23, mentre que Heikki Kovalainen ho va fer a la 21 per ficar els pneumàtics durs.

 

Declaracions:

 

Vitaly Petrov: Jo estava apunt per treure el máxim rendiment del cotxe. La sortida va ser bastant boiga, tothom anava amb els pneumàtics freds, i a mi em va costar agafar temperatura. L'estrategia d'una aturada va ser perfecte, l'equip va fer una bona aturada, tot va sortir com voliem. La degradació del pneumàtic era molt baixa, a les tandes llargues de divendres, ja vam veure que això no seria un problema. A part dunes petites vibracions als frens, vam fer la cursa sense cap problema"

 

Heikki Kovalainen: "Ha sigut d'aquellees curses en que no podia fer més. He tingut problemes tot el cap de setmana amb els pneumàtics davanters, i ahir em va passar el mateix. El principi vaig intentar passar a Glock amb Força ràpidesa i apartir d'aquell moment, ja va ser més fàcil controlar el cotxe. La parada va ser bona, hem fet tot el que podiem haver esperat"