We don't miss anything!


Primer doblet de Koiranen en la temporada de debut!

2013-05-12 08:09

Aaro Vainio i Kevin Korjus han completat el primer doblet de l’equip Koiranen en el seu primer cap de setmana a la GP3, Vainio que ha realitzat una gran sortida, ha guanyat la cursa, seguit de Korjus i Neiderhauser que ha estat molt astut durant la cursa, i ha aconseguit l’últim calaix del podi.

per: Arnau Viñals Vendrell

La cursa començava amb Aaro Vainio ficant-se primer, seguit del seu company d’equip Kevin Korjus, Yelloly es ficava immediatament al darrere dels Koiranens. També sortia molt bé el líder del campionat Tio Ellinas ficant-se cinquè, l’espanyol Carlos Sainz Jr. que es ficava onzè i l’italià Zamparelli que sortia vint-i-sisè, i es ficava catorzè. A més a més a la sortida, Visoiu i Mckee s’avançaven a la sortida, Visoiu posteriorment era penalitzat amb un Drive Throught, però Mckee es retirava a la mateixa primera volta de la cursa.

Provocant l’entrada del Saftey Car, que ha estat una volta a la pista, tot seguit, els Koiranen s’han escapat, amb Vainio i Korjus marcant les voltes més ràpides de la cursa, i mantenint les seves posicions fins al final.

Al darrere Kvyat acabava el cap de setmana a la grava, en tocar-se amb Cullen que també es retirava en trencar la suspensió.

Al darrere augmentava la tensió per el podi, Yelloly feia una petita sortida de pista però conservava la posició, Fumanelli feia una passada de frenada, i a falta de cinc voltes pel final, Fumanelli tocava a Yelloly, fent retirar al anglès, i fent que Ellinas que estava al darrere, es fiqués a la tercera posició, però Neiderhauser aconseguia avançar al xipriota i es feia amb la tercera posició fins al final de la cursa.

A la meitat de la classificació, Sa Silva avançava al xinès Fong, i es ficava dotzè, al darrere Zamparelli i Fontana mantenien les seves explicacions. Zonzini es retirava, i Carlos Sainz Jr., avançava a Jack Harvey, i es ficava setè. Finalment, Alex Fontana aconseguia ficar-se dotze en la lluita esmentada anteriorment.

Finalment la volta ràpida ha estat per l’estonià, Kevin Korjus que sortia des de la posició preferent, amb victòria de Vainio, gràcies a la espectacular sortida del finlandès.

—————

Retorna