We don't miss anything!


Giovinazzi, King, Blomqvist i Gelael amb Carlin el 2014 a la F3

2013-12-19 16:43

L’italià Antonio Giovinazzi, els britànics Jordan King i Tom Blomqvist i l’indonesi Sean Gelael fitxen per l’equip Carlin de Fórmula 3, un equip de la zona superior de la classificació.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Jordan King de 19 anys,  sisè classificat en el campionat de pilots de la Fórmula 3 el any passat i campió amb el mateix equip Carlin, de la Fórmula 3 Britànica, es presenta com un dels principals preferits al títol, i ara sense Harry Tincknell al equip, el de Warwick assoleix el rol de pilot número 1 de Carlin.

 

King l’acompanyaran Giovinazzi, Blomqvist i Gelael, tots tres pilots, pertanyents a la família de pilots “Sean GP”.

 

Giovinazzi i Gelael van debutar el 2013 a la Fórmula 3 amb Double R Racing. El italià i el indonesi, han anat tota la seva trajectòria esportiva junts, i ara a Carlin no serà excepció.

 

Pel que fa a Tom Blomqvist, el britànic ara ja no pertany a l’escola de joves pilots de Red Bull, però si que ha entrat a “Sean GP” és per aquest motiu que ha aconseguit aquest lloc a Carlin. Serà el pilot amb més experiència del equip, el 2014 serà la seva tercera temporada a la Fórmula 3, i a priori, ha de ser un dels candidats al títol, però amb la mala temporada 2013 que ha tingut, no sembla un pilot que pugui destacar per la seva Técnica.

 

Aquest és l’equip Carlin per a la temporada 2014 de la Fórmula 3 Europea, amb King i Jordan com a principals pilots de l’equip per lluitar pel campionat.

 

—————

Retorna