We don't miss anything!


Gasly, torna a Red Bull Junior, amb Arden

2013-11-27 15:00

El campió de la Formula Renault 2.0, Pierre Gasly ha estat confirmat per part de Christian Horner coma nou pilot jove de Red Bull Racing.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Pierre Gasly ha tornat a Red Bull. El pilot francès diem que torna, degut a que el 2012, Gasly, va córrer amb patrocini de Red Bull, a diferència d’aquest 2013, on ha estat proclamat campió de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup.

“El nou Vettel” tal i com l’anomenen pel Paddock de les World Series, ara té la oportunitat de seguir el camí del alemany.

Però ara per ara Gasly li falta una mica més d’adaptació al Formula Renault 3.5, categoria on correrà per l’equip Arden Caterham, segons ha anunciat el seu propietari Christian Horner al diari francès l’Equipe.

Gasly, no ha tardat gens en agrair el seu fitxatge: “És una bona oportunitat per mi d’estar en una estructura com aquesta”. “Els esports de motor són cars, i això canvia la vida dels meus pares en busca de pressupost. Però m’ajudarà a preparar-me millor a mi mateix. Sé el que demana Red Bull. Aconseguir resultats convincents. Molts pilots entren, però també molts marxen. He de demostrar que puc pertànyer en aquest equip Junior durant molt de temps.”

 

—————

Retorna