We don't miss anything!


Gal·les interessat en fer un GP de MotoGP

2013-12-01 16:49

La nació Gal·lesa treballa per obtenir el seu gran Premi de Motociclisme a finals de 2015. Any en que el circuit de Gal·les hauria de estar enllestit.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Tot i que cada vegada MotoGP té més curses al calendari i a Europa es fan més circuits, el país de Gal·les però no es fa endarrere en la lluita per aconseguir un Gran Premi de Motociclisme a finals del 2015, segons la web espanyola Motor y Racing.

El circuit de Gal·les seria un circuit fet, pensant en les curses de motocicletes. Però ara per ara no hi ha ni la primera pedra en el traçat, que esta previst que comenci les obres a principis de 2014, i que aquetes s’acabin el 2016, segons el govern Gal·lès. En canvi l’empresa constructora diu que les obres s’iniciaran aquest Nadal i que possiblement s’acabaran no més tard de 2016.

El circuit es troba a dues hores del traçat britànic número 1, Silverstone que actualment alberga el Gran Premi de Gran Bretanya. El govern de Gal·les no ha dit res de moment al respecte si el Gran Premi serà de Gran Bretanya o simplement de la regió Gal·les igual que passa a Espanya amb Aragó, València o Catalunya.

 

 

VOTA ELS TEUS PILOTS PREFERITS A:

FORMULARAPIDA.NET AWARDS 2013

—————

Retorna