We don't miss anything!


Fuoco no és queda enrere i guanya l'última cursa de la setmana

2014-04-20 11:01

Fuoco ha aconseguit des del principi dominar la cursa. Segon a estat Verstappen i tercer Ocon que no ha pogut fer gaire cosa per defensar la primera posició. De moment però, Esteban Ocon segueix primer al mundial de pilots.

Per: Andreu Rius

Ocon sortia primer, i ha fet una sortida molt tendre que li ha fet perdre la primera posició que se l'ha quedat el seu company d'equip, Antonio Fuoco.

Cal destacar que al finalitzar la sortida, la posició que ocupava Max Verstappen era la tercera amb zona de podi.

 

Poc després d'això i quan els pilots és començaven a separar, Jake Dennis i Felipe Guimaraes tenien independentment l'un de l'altre sortides de pista havent de deixar de conduir abans d'hora.

Al cap d'un parell de voltes Latifi que era 5é s'apropava perillosament a Blomqvist de l'equip Jagonya Ayam amb Carlin. Tot i això, Tom Blomqvist, que va guanyar la primera cursa del mundial ahir, no és deixava avançar i és defensava bé dels atacs.

Qui s'havia de defensar, era Ocon, que segurament estava molt preucupat pels atacs de l'holandès Verstappen. Un Verstappen que segurament estarà penalitzat 25 segons per haver avançat a Blomqvist amb bandera groga al principi de la cursa.

Latifi al final acabava avançant a Blomqvist.

 

Amb 10 voltes fetes, és podien mirar els temps i veure que els Mücke, que l'any passat milloraven tant i ahir no arribaven al top 10, avui havien millorat i ja eren entre els millors.

En aquests moments Esteban Ocon, perdia la segona posició. Aquest lloc el passava a ocupar Verstappen de l'equip Van Amersfoort Racing.

Amb tots aquests fets, Fuoco, el reclutat de Ferrari, ja treia més de 4 segons d'avantatge a l'holandès.

Rosenqvist que sortia de la posició 14, ja havia remuntat i era 7é.

 

Quedaven 3 voltes per al final de la cursa, hi el més segur és guanyés Fuoco si no cometia cap errada. En 3 curses, 3 guanyadors diferents.

Mentre el final arribava, Lucas Auer feia els seus últims esforços per passar a Jordan King. I poc desprès el passava.

Pocs segons desprès de l'últim avançament del cap de setmana, l'italià Antonio Fuoco guanyava la seva primera cursa seguit Verstappen (a l'espera de la decisió dels jutges) i Esteban Ocon, que havia perdut dos posicions tot i fer una bona cursa.

 

—————

Retorna