Frijns el més ràpid dels lliures a Alemanya

2013-07-05 12:30

Millor temps dels lliures de la GP2 Series disputats a la localitat de Nürburg, en el circuit de Nürburgring, aconseguit per Robin Frijns.

per: Arnau Viñals Vendrell

A la GP2 també hem vist clavades i passades de frenada. I problemes de trànsit com és habitual en aquesta categoria. Però Frijns (Hilmer Motorsport) i Nasr (Carlin) han començat dominant la taula de temps. I un Sergi Canamasas(EQ8 Caterham Racing) que es ficava tercer, posició que immediatament amb només 10 minuts de sessió, perdria en favor de Marcus Ericsson (DAMS).

La pista millorava i el anglès Sam Bird (Russian Time) que està amb un estat de forma increïble, pujava a dalt de tot de la classificació.

A la meitat de sessió, Frijns tornava a la posició preferent, Bird segon, Leimer tercer, Colleti quart, cinquè Calado. I la majoria dels pilots s’aturaven a box per ficar un altre joc de pneumàtics al seus monoplaces.

A només 10 minuts pel final Evans (Arden International) feia el tercer millor temps i cap pilot més milloraria el seu temps. Per tant, els resultats han estat aquets: primer el holandes Robin Frijns seguit de Sam Bird, tercer Evans, quart Leimer, cinquè Coletti (líder del campionat).