We don't miss anything!


FP2 - Red Bull espanta y Vettel torna a dominar

2013-03-15 08:36

 

Escrit per: Cristian Jiménez Ruiz / Twitter: @cristianjrF1
 
Sebastian Vettel ha tornat a dominar la segona sessió de lliures d'Austràlia, primer GP de la temporada. Vettel ha marcat un temps de 1:25.908 seguit del seu company Webber a 2 dècimes i un sorprenent Nico Rosberg ja a 4 dècimes del temps de l'alemany, darrera de Rosberg ha quedat Raikkonen, Grosjean, Alonso i Hamilton.
 
Fernando Alonso ha acabat a 8 dècimes de Sebastian, cosa preocupant per a les aspiracions d'ell mateix i de Ferrari de cara a la carrera de diumenge.
Els pneumàtics supertous no han funcionat del tot bé en el Ferrari i així ho ha confirmat Marc Gené ''No hem tret el màxim partit dels supertous''
 
En aquesta sessió els equips han fet una prova de qualificació amb els pneumàtics Mitjans i els supertous i a falta de mitja hora del final tots els equips han protagonitzat una tanda de carrera on s'ha pogut veure un gran desgast dels Pirelli. Aquesta simulacio de carrera de tots els equips s'ha fet el divendres ja que el pronòstic meteorològic per al dissabte és de pluges i s'ha hagut d'avançar una mica el programa de proves.
 
Al final de la sessió els dos Mercedes ens han sorprès amb incidents. El primer ha estat Lewis Hamilton qui s'ha sortit de pista i ha impactat (no amb gran força) contra les proteccions i al minut següent Nico Rosberg parava seu monoplaça en ser indicat per fer-ho, aparentment el problema era una fallada en la caixa de canvis .
 

—————

Retorna