We don't miss anything!


FormulaRapida.net a Caldes aquest cap de setmana

2013-05-28 22:03

Per segona vegada en el que portem d’any, FormulaRapida.net necessita la vostre ajuda més immediata. Necessitem que ens ajudeu econòmicament amb el projecte. L’ultima vegada que ho veu fer, va ser a la presentació de la web el 16 de febrer on vam recaptar més de 50 euros, que ara els necessitem però en necessitem més per cobrir una important cursa per a nosaltres que pot ajudar-nos  a fer-nos conèixer encara més.

per: Arnau Viñals Vendrell

Necessitem diners per a que un o dos dels nostres redactors puguin viatjar a Xest (Circuit Ricardo Tormo) per cobrir la GP3, no sembla important, però la GP3 al acompanyar sempre la F1, mai hem aconseguit entrar, ni a Catalunya. I vam parlar amb l’organització de la GP3 i ens van donar el vistiplau de que si ens acreditem, aquest cop si ens acceptarien la sol·licitud, ja que hi hauria menys mitjans.

La primera tongada de recaptació de diners serà el dissabte dia 1 de Juny  a Caldes de Montbui. A partir de les 6 de la tarda, serem a la plaça del Lleó, just davant de l’ajuntament.

Durant la setmana següent en els instituts de Lliçà d’Amunt i el de Santa Eulàlia de Ronçana en Arnau Viñals (Lliçà) i en Andreu Rius (Santa Eulàlia) estaran allà per aconseguir les vostres ajudes, que si deixeu el vostre email, guanyareu 4 entrades per les World Series by Renault a Catalunya.

Una altre tongada més serà el següent cap de setmana el 8 i 9 on l’Arnau Viñals i l’Andreu Rius, director i subdirector de la pàgina, visitaran els comerços de els dos pobles de la Vall del Tenes. Aquest cap de setmana encara està per confirmar, per tant us esperem aquest dissabte a Caldes de Montbui i busqueu l’Arnau a la plaça del Lleó a les 6, davant de l’Ajuntament. Més clar, l’aigua de la font!

Foto1: El noi de l'esquerra és l'Arnau.

Foto 2: L'Andreu Rius.

—————

Retorna