We don't miss anything!


Formula Ràpida estrena disseny

2013-01-27 18:55

Formula Ràpida s'estrena aquest 2013 amb un nou disseny de web, i logotips, dissenyats per Sergi Serna i Arnau Vinyals per començar la temporada de motor amb un canvi d'aires. La web introdueix el color blau com a predominant en contra del vermell.i el Logotip deixa el verd per donar pas al color groc i mantenint la catalanitat.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Nova fotografia de portada a Facebook, del dissenyador Sergi Serna.

Aquest any Formula Ràpida entra en una fase de professionalització en que el primer punt va ser fitxar a nova gent per escriure a la web, cosa ja realitzada, la segona base per aquest any era canviar de disseny en general, ja que el disseny anterior era fet de manera poc professional.

Com em dit abans em fixat a gent nova i tot just aquest divendres 25, Sergi Serna Espinar, amic del Director, es va oferir a ocupar una plaça que no existia a la web: dissenyador gràfic. Inmediatament, Serna molt satisfet per aconseguir la plaça sense cap inpediment va presentar diverses propostes de dissenys de portada pel facebook, en que finalment es va escollir la fotografia que veuen a dalt, i l'endemà acabà el disseny del Logotip. Un logotip que manté la catalanitat com podeu veure a la vostre dreta, i que s'afegeix un tros de circuit, els dos pilars més importants de la web, curses i catalanitat. Aquest logotip es ficarà a partir d'ara a la majoria de fotografies que es publiquin a formularapida.net.

Avui continuant amb el canvi de disseny, el director Arnau Vinyals ha procorat establir un disseny nou i inovador a la web, i més intreactiu. Cristian Jiménez ha tingut l'idea a més a més de que a partir d'ara, els visitants que ho vulguin es podran registrar i podran participar en concursos.

 

—————

Retorna


Comenta!

Data: 2013-01-27

Per: jaume ilari

Assumpte: nou disseny gràfic

Molt bé. Aquesta formula ràpida cada vegada agafa més empenta i volada. Endavant!

—————

Data: 2013-01-27

Per: Tash Gaitay A. Xicota

Assumpte: no esta mal

no esta mal

—————