We don't miss anything!


Formula Ràpida torna de les vacances amb més nivell que mai!!!!!

2013-08-13 17:15

Després de la setmana de semi inactivitat que hem passat a la web, amb les nostres “vacances” d’estiu, ara FormulaRapida.net torna amb més novetats que mai. REPASSEM-LES!

Per: Arnau Viñals Vendrell

La Fórmula 1 només té un lloc, FormulaRapida.net

A la secció de Fórmula 1, una amb les de més nivell de la web, tenim una nova incorporació molt jove. Es tracta d’Eric Calduch de només 14 anys, que es converteix amb el més jove de la secció de F1. L’Eric escrivia en un blog personal en català sobre Fórmula 1, i el director de FormulaRapida.net en veure el seu nivell va decidir incorporar-lo al equip. I durant el Gran Premi d’Hongria ja va debutar en els lliures i en el seguiment a Twitter de la classificació.

La secció recordem està integrada per (de major a menor edat): Saida Haouara, Òscar Carmona, Ramon López, Julieta Tulián, Cristian Jiménez, Arnau Viñals i Eric Calduch.

GP2 i GP3 al costat de la F1 però un món radicalment diferent

A la secció de GP2 Series hi tenim novetats, i la reforcem amb David González, que també està a la secció d’Indycar. En David, el proper Gran Premi de GP2  que coincideix amb la F1 i la GP3 a Bèlgica la setmana vinent, anirà acreditat per cobrir de més a prop el cap de setmana de tornada de F1.

Recordem que també hi ha a la secció de GP2 (de menor a major), el més jove de la web, el superdotat Gerard Rius de només 12 anys, el seu germà,  Andreu Rius, Arnau Viñals, Julieta Tulián, Saida Houara i David González com hem dit anteriorment.

A GP3, són els mateixos de GP2, tot i que també hi tenim a en Manel Ferriol. Val a dir que la Saida anirà al Gran Premi d’Itàlia d’aquest any per FormulaRapida.net.

Alemanya al poder

El DTM; el campionat alemany de turismes van fer vacances pel Juliol, i aquest és un Agost de feina. Un Agost que incorpora a Federico Caruso (italià) al equip per escriure en anglès al DTM i a Fórmula 3. Una Fórmula 3 amb el gran especialista Andreu Rius com a cap de secció, el seu germà i en Cristian que també està al DTM, com en Manel Ferriol i en Gerard.

Les World Series més mundials que mai amb noslatres

Canviem, de alemanys a Francesos les World Series by Renault (Formula Renault 2.0 i 3.5) que seguiran cobertes per Manel Ferriol, Martí Marcos, Arnau Viñals i Saida Haouara. Aquesta última que va anar a cobrir fa unes setmanes al futur circuit de F1, el Red Bull Ring, l’esdeveniment de les World Series. Unes World Series que hem cobert cada una de les seves curses. A Motorland vam estar amb en Martí Marcos (redactor), en Manel Ferriol (redactor i edició de fotos) i l’Arnau Viñals (fotografia i redacció). A Spa-Francorchamps vam tenir la oportunitat de que Aurelié Crochet s’oferís a nosaltres. I a Rússia en Sergey Mukomov, va entrar en el món professional de la fotografia, i gràcies a l’acreditació per part de FormulaRapida.net està essent conegut a poc a poc en el seu país com a bon fotògraf; això ha fet que en Sergey tingui una molt bona col·laboració amb FormulaRapida.net.

I ara aquest final d’any, no serà menys. A Hongria no hi tindrem a ningú, però al Paul Ricard, Saida Haouara estaran presents per portar la més concreta informació del que passi. I l’última ronda al Circuit de Catalunya, els dies 18, 19 i 20 d’Octubre on FormulaRapida.net té previst una gran cobertura.

USA

Canviem de continent, la Indycar no para mai!!! I l’Òscar Carmona i en David González ara tindran l’ajuda a més a més d’en Federico Caruso.

A dues rodes!

Però ara canviem de 4 a dues rodes. El mundial de motociclisme (MotoGP, Moto2, Moto3) seguirà cobert per els germans Garriga, Andreu Rius i Arnau Viñals, però ara a més a més el nostre fotògraf Albert Llovera s’incorpora per fer alguns lliures. Un Albert que ja va començar a escriure per Laguna Seca, i va sorprendre a més d’un dels seus articles. Com a novetat també, els dos integrants de les seccions de F1 i del DTM, Cristian Jiménez i Eric Calduch s’incorporen a la màxima categoria de les motocicletes de dues rodes.

Callats però hi són

Recordar les seccions que no es veuen tant, la de fotografia amb Albert Llovera i Arnau Viñals com dèiem abans, però també amb Laura Sánchez i Ramon Minguell. I la de disseny amb Sergi Serna com a dissenyador del logotip, i Arnau Viñals en el disseny web i xarxes socials.

Baixes de la web

Malauradament també hi han hagut baixes a la web. Roger Barnils que estava a la secció de francès ho va deixar per motius personals. Raúl Flores que va estar només 1 mes on el director el va fer fora per no col·laborar gaire amb la web. I en Edu Cardenas que també l’han fet fora per no col·laborar amb la web.

24 Hores de la Vall del Tenes

Finalment recordar-los que tenen una cita a finals d’aquest mes a Lliçà d’Amunt (Vallès Oriental) amb les 24 Hores en Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes on molts integrants de FormulaRapida.net hi col·laboren, i com a plus, aquest any FormulaRapida.net és el mitjà col·laborador de les 24 Hores, gràcies a l’ incorporació de Viñals a l’apartat de Comunicació i difusió, a més de estar com a responsable a Conta voltes i Cronometratge on també hi trobem en Martí Marcos. Al bar la Cristina Garriga, i de voluntaris com a controls tenim a la resta dels de la web que habiten a Lliçà d’Amunt.

Pròximament els informarem del especial seguiment d’aquestes 24 hores.

Finalment agrair a tots els visitants de la web. I especialment als visitants de l’estat Espanyol el Francès, el Rus, l’Alemany i el britànic on tenim la majoria de visitants. Gràcies per aquesta meitat d’any! Esperem que us agradi la meitat d’any següent.!

—————

Retorna