We don't miss anything!


Force India i Mercedes allarguen el seu contracte

2013-03-28 17:52

L'equip Force India i Mercedes-Benz han anunciat aquest matí que han signat un acord per tal que els alemanys subministrin a l'equip indi tot el sistema de propulsió, és a dir, motor, transmissió, diferencial, etc.... a més de la caixa de canvis i el sistema hidràulic, del 2014 en endavant.

per: Òscar Carmona

Vijay Mallya (Director de l'equip): "El nostre nou acord amb Mercedes-Benz pels propers anys és el més significant de la història de Sahara Force India. Amb la nova reglamentació d'aquest sistema per l'any que ve, no se m'acut cap company millor amb qui treballar quan la Formula 1 comença una nova i excitant era. L'acord ens dóna la estabilitat a llarg termini que necessitem i ens permetrà continuar el nostre viatge cap al capdavant de la graella."

Toto Wolff (Director executiu de MERCEDES AMG PETRONAS): "Es una fita significativa anunciar el nostre primer acord de llarga duració per subministrar el sistema de propulsió amb les normes de 2014. Sahara Force India va ser el nostre primer client genuí a la Formula 1 al 2009 i estem encantats d'expandir la nostra relació. Esperem que això signifiqui que Mercedes-Benz i Force India treballaran plegats durant tot el cicle de vida de la nova generació de motors."

—————

Retorna