We don't miss anything!


Folger trenca l’hegemonia de la classificació a Le Mans

2014-05-17 16:01

Jonas Folger ha aconseguit la pole position de Moto2 in extremis a falta d’un minut pel final, apuntant-se el rècord del circuit. Segon serà Rabat seguit de Salom
Per: Arnau Viñals Vendrell

https://photos.motogp.com/2014/05/17/94folger,gpfrance_ds-_s1d1972-4_original.jpg

Al principi de la sessió, caiguda important de Julian Simon que per sort ell ha pogut sortir il·lès de l’accident. Ara bé, la seva Kalex no pot dir el mateix en haver quedat destrossada. Però Corsi començava liderant la classificació seguit per Luthi i Cortese.

 

També anava pel terra Axel Pons a falta de 25 minuts pel final amb Corsi encara al capdavant, seguit de Luthi i Rabat.

 

Morbidelli i Baldassari també patien una caiguda quan el líder del campionat, Esteve Rabat, pujava al segon lloc. El català aconseguia el primer lloc poc després i a partir d’aquest moment, Zarco i Cortese queien en una sessió molt calorosa; també anava pel terra Rabat a falta de 10 minuts pel final. Però tot i conservar el líderat  fins al final, Folger aconseguia el rècord del circuit al últim minut, trencant l’hegemonia del equip Marc VDS Racing en classificació.

 

Top 15: Folger, Rabat, Salom, Kallio, Luthi, Corsi, Viñales, Cardús, Cortese, Lowes, Simeon, Simon, de Angelis, Morbidelli, Aegerter.

 

—————

Retorna