We don't miss anything!


Folger encapçala una sessió de lliures súper apassionant

2014-08-30 13:24

Jonas Folger li arrabassa el primer posat a Tito Rabat que va acabar espentant la seua moto al final de la sessió, en uns lliures, molt igualats i molt agitats, per les nombroses caigudes. Vinyes va acabar tercer després d'estar perdut enmig del gran grup.

Per: Iván Ruiz

Els FP3 començaven davall un cel gris en Silverstone i quan els pilots començaven a adaptar-se a la moto i comprovar com estava hui la pista hui es produïa el primer incident del matí, Shah i Nagashima queien en la corba 13 als 7 minuts de sessió que propiciava l'aparició de la bandera roja.

La sessió no es reprendria fins que les condicions de seguretat foren les adequades. La sessió es reprenia a les 11:12 (hora local en Silverstone) on va haver-hi un gran ball de pilots en el cap de la sessió que, va ser molt igualada fins que a falta de cinc minuts Tito Rabat donava el do de pit i es col·locava primer amb unes desenes de diferència, encara que no seria prou perquè Folger li arrabassava eixa primera posició sobre la bandera.

Tito no podia millorar el seu temps ja que en l'última volta se li parava la moto després de donar 19 voltes cronometrades.

En l'apartat de caigudes, a part de què va provocar la bandera roja, destaquem la forta caiguda d'Axel Pons enfilant la recta de l'hangar. Sandro Cortese patia una caiguda estranya encara que sense conseqüències a l'entrada de Becketts i el nord-americà Rovell també va provar el sòl.

Veient estos lliures, s'albira una classificació molt emocionant on tot pot passar.

—————

Retorna