We don't miss anything!


Ferrari va bé

2012-05-11 21:34

Fernando Alonso ha estat el més ràpid en els primers entrenaments lliures del Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit de Catalunya. El pilot asturià ha confirmat la millora de Ferrari i ha fet el millor temps, al davant de Sebastian Vettel i Kamui Kobayashi. Els catalans Pedro Martínez de la Rosa i Dani Clos, que ha disputat aquesta sessió en el lloc de Narain Karthikeyan, han ocupat les dues últimes posicions.

Fernando Alonso ha marcat el millor temps en els primers entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, la cinquena prova de la temporada, que es disputarà aquest cap de setmana al Circuit de Catalunya. El pilot de Ferrari ha completat la volta més ràpida de tots els pilots que han sortit a l'asfalt català i de moment ha confirmat el salt de qualitat de l'escuderia italiana. L'asturià ha fet un crono d'1 minut, 24 segons, 430 centèsimes, superant per gairebé mig segon el segon classificat Sebastian Vettel, l'actual campió del Mundial, i el tercer lloc ha estat per a Kobayashi.

Aquesta sessió ha estat molt especial per a Dani Clos, que per primera vegada ha disputat uns entrenaments lliures a l'equip HRT i ha ocupat el lloc de Narain Kartikeyan. El pilot català ha fet el pitjor temps dels 24 participants, a més de set segons d'Alonso però del que es tractava era de fer proves amb el cotxe i anar agafant experiència. Pedro Martínez de la Rosa, el seu company d'equip, ha fet el penúltim registre, a poc més de 4 segons i mig d'Alonso.

—————

Retorna