We don't miss anything!


Ferrari posará les primeres millores al F138 als segons tests de Montmeló

2013-02-24 14:25

Escrit per: Cristian Jimenez Ruiz / Twitter: @cristianjrF1

 

Com ja sabíem, Ferrari no ha evolucionat gens el F138 des de la seva posada en pista a Jerez per tal d'entendre el cotxe i optimitzar-lo abans d'incorporar res nou.Tot i  així i la posada a punt del Ferrari és bastant bona tot i que sabem que encara estan utilitzant l'aleró davanter amb què es va acabar el mundial de 2012.
 

Felipe Massa va informar de la necessitat d'introduir aquestes millores per tenir una visió pel que fa a rendiment del monoplaça molt més clara. Aquest paquet s'introduirà en els segons tests de Montmeló serà el paquet previ al d'Austràlia, aquest ja serà molt més extens i cobrirà els punts febles del Ferrari que quedin patents a Barcelona.
 

'' És realment important que puguem portar nous components per al cotxe. Encara segueix estant verda i caldria posar-lo en bona forma per a la primera cursa. Espero que les peçes rendeixin com s'espera durant la setmana''
 

Ferrari ha comunicat el següent: '' La propera setmana, l'equip portarà les primeres peçes de desenvolupament previstes per al F138 a Barcelona. Passaran els últims dies de tests fent diverses simulacions de carrera i de cap de setmana i només llavors hi ha una petita possibilitat de tenir una imatge més real dels nivells de rendiment de l'equip''.

—————

Retorna


Tema: Ferrari posará les primeres millores al F138 als segons tests de Montmeló

No sʼha trobat comentaris.