We don't miss anything!


Ferrari és fixa amb les DTM per protegir Marciello el 2014

2013-10-03 19:24

El jove pilot Raffaele Marciello podria participar en el campionat de les DTM l'any vinent segons Ferrari, ho va dir Luca Baldisserri, cap de la Ferrari Driver Academy.

Per: Andreu Rius i Riu

Marciello, ara mateix es troba enmig d'una batalla pel títol del Campionat d'Europa de Formula 3. El seu principal rival és Felix Rosenqvist, el suec és segon a només 9.5 punts, i queden tant-sols 6 curses per la conclusió.

 

Pel que fa als plans de la marca italiana, Baldiserri va dir: “Crec que hi han tres opcions per al nostre pilot”:

Una d'elles és la GP2, perquè és molt semblant a la Formula 1, són els mateixos temes, els mateixos pneumàtics... Pel que pot acostumar-se al comportament dels Pirelli”.

Després hi han les World Series by Renault, que és un molt bon paquet, una gran quantitat de càrrega aerodinàmica, molt bons pneumàtics amb molt adherència als revolts i un bon campionat en general”.

I llavors em sembla que hi han les DTM. Quant a la qualitat professional dels equips, és el més proper a la Fórmula 1. I per a un pilot jove, tenir la possibilitat de tenir una mica de ritme amb un equip molt ben organitzat i professional és important”.

 

Un programa al DTM seria una vergonya per a un pilot com Marciello si anés pel seu compte, però no, tenint en compte que s'acobla amb un altre campionat”.

Baldisserri va afegir que l'elecció del fabricant no és important, encara que el Prema F3, el cotxe de l'equip de curses de Marciello és impulsat per motors Mercedes.

 

Per a nosaltres no és una gran negociació”, va dir. “Ens estem centrant en el conductor que és el més important.”

 

 

 

 

—————

Retorna