We don't miss anything!


Ferrari en busca de solucions amb un test a Magny-Cours

2013-07-30 16:13

Pedro De la Rosa agafarà el F150 de 2011 durant tres dies per fer un test al circuit frances de Magny-Cours per tal de buscar solucions de cara a Belgica al Ferrari, sobretot amb la diferencia entre simulador i realitat, el punt fluix dels de Maranello.

Escrit per: Eric Calduch.

Ferrari ha organitzat un test de tres dies al Circuit de Magny-Cours, on el pilot català Pedro De la Rosa es posarà al volant del 150ºItalia de 2011 per tal de millorar les prestacions del monoplaça que anat perdent despres d'un gran inici de temporada. L'objectiu del Pedro en aquest test serà portar tota la informació possible per a que el F138 torni a la competivitat mostrada l'inici de temporada.

Els principals objectius de Ferrari són sobretot buscar l'explicació de perquè els datos que mostren les peces al simulador i el tunel de vent no es veuen reflectades en pista. El gran mal de cap de l'Scuderia aquesta temporada, al igual que les qualificacions dels dissabtes, un altre punt dèbil de Ferrari que el Pedro intentarà buscar solucions.

La qüestió pels de Maranello està en tornar a gunyar curses a partir de Spa, per tal de seguir lluitant el campeonat amb Vettel i Red Bull, ja que despres de que les novetats portades els ultims tres Grans Premis no han funcionat, ara han de donar un gir complet a la situació per tornar a ser competitius. Aprofitan la parada estiuenca i aquests testos, s'espera que el F138 de Fernando Alonso i Felipe Massa torni a estar en una lluita tu a tu amb les demes escuderies punteres.

—————

Retorna