Fernando Alonso: ''El mundial no l'hem perdut al Brasil''

2012-11-25 20:46

 

Escrit per: Cristian Jimenez Ruiz / Twitter: @cristianjrF1

 

Un cop ha acabat el gran premi que tancava el mundial 2012 de Formula1 Fernando Alonso que acabava la cursa en segona posició i quedaba subcampio del mon de pilots a nomès tres punts del campiò Sebastian Vettel ha declarat amb força i contundencia dient que el mundial s'ha perdut a curses on pilots et passen per sobre o quan la FIA no va penalitzar a Vettel despres de molestar-lo a la qualificaciò del Japò.

Declaracions d'Alonso:

''Intentem fer tot el possible, com sempre. Sortíem setens i tot i així hem tornat a fer un altre podi, com hem fet tota la temporada. Crec que no teníem el cotxe més ràpid, ha estat palpable en totes les carreres. Era un miracle que estiguéssim aquí lluitant pel Mundial i ha estat un miracle fins a l'última volta, perquè gràcies al treball perfecte de l'equip ens hem trobat en aquesta situació i tot i que hem perdut el Campionat avui en aquest moment, cal estar orgullosos d'haver fet segons , som subcampions del món de Fórmula 1, potser no tothom pugui dir-ho i quan un lluita amb tot el cor que , amb tota la força que durant tants mesos i que no hem fet ni un sol error, ni l'equip ni jo, crec que cal estar orgullosos ".

"Segurament, el Campionat no s'ha perdut aquí, s'ha perdut quan Grosjean passa per sobre del teu cap, s'ha perdut al Japó quan a Vettel, sorprenentment, li van donar una reprimenda després de la crono (Vettel bloquejar Alonso a la Q3). ha hagut situacions durant tot el Campionat de les que segurament ara et recordis d'aquests tres punts, però bé, això és esport ".

'' Hi ha sempre un Campió que més punts i aquest any, encara que tingui la segona posició en punts, mai he tingut l'afecte i respecte de tot el món de la Fórmula 1. És la primera vegada que he posat d'acord a pilots, ex pilots, equips aficionats, d'Anglaterra, de França, d'Alemanya, d'Espanya, en dir que havíem fet el millor Campionat. Per tant, li agraeixo a tothom el suport. Tornarem igual, perquè més forta serà difícil el 2013 i tant de bo acompanyi una mica més la sort i puguem lluitar, però sensació molt, molt bona d'acabar aquest 2012, amb molt el millor any de la meva carrera i donar les gràcies a l'equip ia tot el món ".