We don't miss anything!


Fernando Alonso el més ràpid a Montreal

2013-06-07 21:51

El pilot espanyol de Ferrari, Fernando Alonso ha dominat la segona i última sessió d'entrenaments lliures de divendres. La sessió ha estat completament en sec encara que al final han caigut diverses gotes d'aigua que no han influït gaire en les condicions de'' grip'' de la pista.

La sessió ha estat molt entretinguda ja que tots els equips havien de provar peces aerodinàmiques ja que a la primera sessió les conclusions sobre mullat no són les òptimes per a verificar la validesa d'aquestes peces. Com és habitual els primers stints de la sessió s'han fet amb els pneumàtics més durs en aquest GP (Mitjans) i finalment la tanda ràpida amb volta de classificació amb els mes tous (super tous).

El Mercedes de Lewis Hamilton i el Ferrari de Fernando Alonso han estat molt igualats en quant a rendiment ja que els dos pilots han estat separats per menys de mitja dècima de segon, darrere d'ells ha acabat Romain Grosjean, Webber, Rosberg, Massa, Vettel , Sutil, Button, Ricciardo i Raikkonen.

Finalment, els equips han efectuat una simulació de cursa on sobretot aquí el Ferrari ha destacat. Fernando Alonso ha fet una tanda impecable amb els pneumàtics super tous i ha compartit treball amb el seu company Massa que l'ha fet amb els pneumàtics més durs, les dues tandes han estat amb diferència les millors amb cada compost de tots els pilots en pista.

De cara a demà sembla que la lluita per la pole estarà entre el Ferrari d'Alonso i el Mercedes de Hamilton i Rosberg, sense oblidar òbviament Sebastian Vettel.

—————

Retorna