We don't miss anything!


Fenati guanya la seva segona cursa consecutiva

2014-05-04 12:01

El pilot italià de l'equip Sky VR46, Romano Fenati, ha aconseguit a Jerez la seua segona victòria consecutiva a l'imposar-se a Efrén Vázquez i a Alex Rins.

Per: Víctor Forner

L'eixida va ser sense incidents. Només destacar la mala eixida de Rins que va perdre algunes posicions. Jack Miller va mantindre la primera posició en la primera volta, per darrere, Vázquez i Antonelli.

Eric Granado se n'anava al sòl, sense conseqüències per al pilot. En la volta 2, Efrén Vázquez va avançar a Miller passant a liderar la carrera. Viñales també remuntava i se situava tercer després de superar a Antonelli. Eixe últim pilot, se n'anava al sòl després de tocar-se amb Bagnaia una volta després.

A falta de 20 voltes per al final, Fenati va superar Miller i es va col·locar segon just per darrere de Vázquez. En la volta següent, Miller va perdre dos posicions amb Viñales i Rins. En eixa mateixa volta, Fenati va passar a liderar la carrera.

A falta de 18 voltes per al final, Vázquez, perdia un parell de posicions i se situava quart però poc després va recuperar una posició.

Molts canvis de posició en aquestes voltes on Fenati i Rins van intentar escapar-se però no ho van aconseguir i es va formar un grup de 5 pilots que lluitaven per la victòria.

Fenati i Rins van mantindre una lluita per la primera posició on s'avançaven diverses vegades per volta. Però llavors Vázquez es va col·locar segon després de passar a Fenati. Miller, el favorit per a guanyar la cursa, estava quint sense poder avançar a Bagnaia.

Una carrera amb molts avançaments, en una volta, Rins va passar de liderar la cursa a anar tercer.

En el grup de cap els avançaments eren constants, es passaven en cada corba i cada volta hi havia canvi de líder.

 A falta de 3 voltes per al final, Fenati va començar a obrir buit però amb un grup tan gran i amb tant ritme era impossible.

Miller va intentar avançar a Vázquez però es va eixir pel piano i va perdre dos posicions.

Quan van entrar en l'última volta, res estava decidit, cinc pilots podien guanyar, però finalment el gat a l'aigua se se'l va portar Fenati, Vázquez va ser segon després d'avançar en la recta a Rins que va ser tercer. Miller va ser quart i Viñales cinquè.

—————

Retorna