We don't miss anything!


Fenati guanya a casa per 10 mil·lèsimes

2014-06-01 12:12

Romano Fenati s’ha endut la victòria del Gran Premi d’Itàlia de Moto3 després de gunyar per 10 mil·lèsimes la cursa, respecte Viñales i Rins que completen el podi. Miller i Márquez han caigut durant l’última volta i això fa que Miller lideri el campionat per només 5 punts respecte l’italià.

Per: Arnau Viñals Vendrell

https://photos.motogp.com/2014/06/01/tie-2nd-position-riders-32-42__original.jpg

 

A la sortida Miller aconseguia la primera posició tot i que Rins recuperava la posició preferent, tercer era Fenati seguit per Kornfeil i Masbou. Una sortida on Efrén Vazquez que rodava vuitè era penalitzat per saltar-se la sortida. El basc finalment aconseguiria acabar la cursa en dotzé lloc.

 

Mentrestant McPhee aconseguia ficar-se primer a la volta 5 en un increíble avançament al revolt 1.

 

Jack Kornfeil a continuación durant la volta 6 era tocat per Antonelli que s’havia de retirar en patir una caiguda. També anava pel terra McPhee unes voltes més tard quan rodava en la sisena posició.

 

La cursa era un grup de 9 pilots que lluitaven per la victoria, i com és habitual, la cosa no ha acabat massa bé. Viñales entrava liderant la cursa a l’última volta i el líder del campionat, Jack Miller rodava setè, el pilot resident al CAR de Sant Cugat provava avançar a Márquez per la sisena posición però feia una traçada dolenta i feia caure a terra al pilot català i Bastiannini. Això ho aprofitava Fenati per ficar-se líder però al últim revolt Rins pujava al primer lloc seguit per Viñales. I gràcies a la gran recta de Mugello Fenati aconseguia remontar i guanyar la cursa per 10 mil·lèsimes respecte Viñales i 11 amb Rins.

 

Oliveira, Ajo, Masbou, Tonucci, Guevara, Binder, Hanika, Khairuddin, Vàzquez, Oettl, Ferrari i Kent, completen la resta de la zona de punts.

 

 

—————

Retorna