We don't miss anything!


Fenati continua insuperable

2014-03-21 18:15

L’italià Romano Fenati de l’equip Sky VR46 després de ser el més ràpid durant les dues sessions de lliures d’ahir i la sessió de lliures d’avui, confirma que és un rival a tenir en compte per la posició preferent i sobretot per la victòria del Gran Premi de Qatar de Moto3 al circuit de Losail.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Només començar la sessió hem sabut que Arthur Sissis es perdria la sessió d’avui per culpa de la febre.

 

Romano Fenati ja ha començat des d’un bon principi a liderar la sessió amb les Hondes de Márquez i Masbou ben a prop de la Sky, trencant així el domini hegemònic de les KTM. Unes Hondes que ahir es van centrar en buscar el ritme de cursa i que en la sessió d’avui, han fet una simulació de classificació.

 

Després d’una situació a la meitat de sessió on Miller, Kornfeil i Márquez s’han intercanviat el liderat, Fenati ha tornat al cap davant.

 

Als últims 5 minuts de la sessió Alex Márquez ha tornat al capdavant demostrant que les Honda ja han assolit el nivell de les KTM i que el petit dels Márquez, és el segon candidat més potent a la pole position.

 

El final de la sessió Fenati i Rins s’han intercanviat el primer lloc,però ha estat l’italià qui ha tornat a aconseguir el millor temps de la jornada.

 

Resultats Top15: Fenati, Rins, Márquez, Miller, Kornfeil, McPhee, Masbou, Bagnaia, Hanika, Antonelli, Kent, Guevara, Oliveira, Granado, Vázquez.

 

—————

Retorna