We don't miss anything!


Fenati completa un dijous rodó

2014-03-20 19:55

La moto del Sky Racing Team VR46 no té rival ara mateix. L’italià Romano Fenati ha estat el més ràpid durant els segons entrenaments lliures de Moto3 al circuit de Losail, Qatar; completant un dijous perfecte, essent el més ràpid en les dues sessions de lliures. Només aconsegueix seguir-lo de ben a prop, Jack Kornfeil.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Alex Rins ha començat liderant la segona sessió d’entrenaments lliures de Moto3 amb la seva Honda, Estrella Galicia 0’0.  Al darrere, Ana Carrasco patia una caiguda, sense conseqüències. El company de Rins, Alex Márquez li treia el liderat al barceloní, pocs minuts després, a falta de 30 minuts per la conclusió de la sessió.

 

Mentre Alex Márquez seguia dominant la sessió, Jakub Kornfeil (Calvo Team) el seguia de molt a prop a la segona posició, demostrant ser un rival a tenir en compte aquest cap de setmana.  Les caigudes però continuaven i Gabriel Ramos (Kiefer Racing) patia una caiguda, sense conseqüències, a meitat de sessió.

 

També solida sessió per Miguel Oliveira que durant bona part de la sessió ha estat al top 5. A falta de 10 minuts pel final, Jack Miller (Red Bull KTM Ajo) era el primer que aconseguia trencar l’hegemonia de l’Honda de Márquez. Poc després ho aconseguia Kornfeil que ja feia estona que estava molt proper de la primera posició.

 

Al final de tot amb la bandera de quadres ja onejant al circuit, Romano Fenati aconseguia el millor temps igual que la primera sessió d’entrenaments lliures. Fenati, juntament amb Kornfeil, Miller, Antonelli i Masbou, completa un top 5, 100% KTM.

 

Resultats Top15: Fenati, Kornfeil, Miller, ANtonelli, Masbou, Alex Márquez, Isaac Viñales, McPhee, Rins, Bagnaia, Kent, Oliveira, Loi, Vazquez, Granado.

 

—————

Retorna