We don't miss anything!


Felix Rosenqvist tanca un cap de setmana perfecte

2013-06-02 12:40

per: Andreu Rius

La cursa començava i Marciello, és posava en primera posició fent una molt bona sortida i avançant a Daniil Kvyat que tenia la “pole”.


 

Dos revolts més tard, el rus li tornava la jugada, Felix Rosenqvist aprofitava el fet també per fer un avançament que li sortiria molt car al de Prema Powerteam.

Pocs minuts després, Tom Blomqvist provocava un accident múltiple a causa d'una virolla, causant 5 abandonaments i la sortida del “safety car”.


 

Els operaris del circuit acabaven de retirar el monoplaces i netejar el circuit dels fragments que havia deixat el xoc. El cotxe de seguretat deixava continuar la cursa a la volta 7.

El pilots ja podien pitjar l'accelerador a fons i anar al màxim.

Tots tornaven anar molt junts, com el principi, i això ha igualat les distancies.

 

Temps després, Marciello s'en anava fora de la pista i perdia 4 posicions, ficant-se 7é, en tercera posició si col·locava Lucas Auer.

 

A la volta 10, Antonio Giovinazzi de Double R Racing, feia una clavada de frens i feia xocar al també italià i de Prema, Eddie Cheever, provocant, dir adéu a la cursa i una petita picabaralla entre els dos.

 

Les joves promeses de l'automobilisme, encara no s'havien separat entre sí, tots anaven enganxats. Raffaele Marciello, començava una remuntada, passant per l'interior al brasiler provinent del karting, Luis Felipe Derani, de Fortec Motorsports.

El retràs, ha fet que la direcció de cursa, canvies el marcatge de voltes, a un compte enrere de 3 minuts i mig. I de moment el podi es mantenia amb els mateixos noms.

Faltava un minut per la conclusió, i per variar, hi havia un altre accident, amb dos pilots més involucrats, tot a causa d'una sortida de pista.


 

Rosenqvist, de kfzteile24 Mücke Motorsport, encarrilava una altre victoria a Austria, al Red Bull Ring, seguit per Daniil Kvyat de Carlin i Lucas Auer, de Prema.

La creu de la cursa ha sigut Raffaele Marciello que nomes ha pogut treure una sisena posició.

Així doncs el suec, ha arrodonit un cap de setmana molt intens, amb una victorià, que realment és mereixia amb la cursa que ha fet.  

—————

Retorna