We don't miss anything!


Felix Rosenqvist s'endú una victòria més que merescuda

2013-06-01 13:15

Així ho ha demostrat sortint a la perfecció i escapant-se de tots aquells que havien quedat parats en un tap que havia provocat l'anglès Tom Blomqvist després d'una virolla al primer revolt del circuit d'Spielberg, més conegut com a Red Bull Ring, situat a Àustria.

per: Andreu Rius

El suec Felix Rosenqvist, de kfzteile24 Mücke Motorsport, el rus Daniil Kvyat de Carlin i en Lucas Wolf amb l'equip URD Rennsport, és col·locaven a pocs segons entre si a les tres primeres posicions. En aquells instants començava la lluita per la victòria.

Per part del líder del mundial, Marciello, les coses, no li anaven gaire bé a causa del petit incident del començament, és posava per davant de Müller i per darrere Nicholas Latifi.

La cursa succeïa normalment, fins que a la volta 11 Jordan King, li volia robar la cartera al tercer classificat en aquell moment, Lucas Wolf que s'hi negava rotundament, defensant la seva posició.

A l'equador de la cursa, tot anava bé i es quedava igual, els pilots anaven molt ràpid, i la majoria és mantenien una distancia considerable entre sí. Alguns però miraven d'esgarrapar dècimes, intentant no cometre un sol error.

La cosa ha canviat minuts desprès quan el de nacionalitat també sueca Mâns Grenhagen   de l'escuderia Van Amersfoort Racing ha fet una virolla de mes de 360 graus i s'ha vist obligat a abandonar. Poques voltes abans ho feia l'americà Serrallés trencant la suspensió a la recta principal.

Quan faltaven 6 voltes pel final de cursa, és començava ja, a notar el desgast dels pneumàtics.

No hi ha hagut res més ha destacar, fins que no s'ha mogut la bandera de quadres, amb la victòria de Felix Rosenqvist,  seguit per Daniil Kvyat i Jordan King, tots dos de Carlin.

La segona cursa és disputarà avui a la tarda, i podreu seguir-la a través de Formula Ràpida

—————

Retorna