We don't miss anything!


Felipe Massa domina Montmeló els últims lliures

2013-05-11 12:20

El brasiler Felipe Massa ha dominat la tercera i última sessió d'entrenaments lliures al circuit català de Montmeló. La sessió ha estat molt productiva per als equips, ja que gairebé tots han seguit amb les seves proves a les peces aerodinàmiques durant l'inici de la sessió.

Els Ferrari han destacat força tant a l'inici com al final dels lliures, ja que a la primera tanda amb els pneumàtics durs, era Fernando Alonso qui marcava la pauta al circuit, després, a falta de mitja hora del final Fernando ha estat el primer a posar els pneumàtics més tous posant-se primer. La pista ha anat millorant volta rere volta i finalment ha acabat la sessió en sisena posició, però amb el seu company Massa en primera, el que postula la marca italiana com a favorita per a tot en aquest cap de setmana.

Darrere de Massa ha acabat Kimi Raikkonen, que ha estat molt fort en tot tipus de condicions i serà el rival a vigilar per als Ferrari, darrere d'ell acabat Mark Webber, Romain Grosjean i Sebastian Vettel.

Per la part de darrere, els Williams aparenten estar una mica millor que en les últimes carreres i s'ha vist una clara progressió dels Caterham respecte als Marussia que han acabat l'ordre de 6 dècimes per darrere d'ells.

—————

Retorna